Despre

Salut! Bun venit pe ATLASUL NORILOR!


Cine sunt?

Eu sunt Paul, așa-mi și spune toată lumea, rareori vehiculându-se în familie și Vlad.10945755_854140647982584_3726852590671293876_n-2 Spirit liber, suflet nomad, sunt un geamăn născut în vremuri puternic zdruncinate politic, într-un orășel din Banat (fruncea țării ca să-ți gâdil puțin ego-ul) și anume Reșița. De atunci au trecut puțin mai bine de 27 de ani și tot atâtea primăveri, timp în care am ajuns să mă redescopăr de nenumărate ori și în nenumărate feluri, la fel cum cred că o fac și acum.

Fire artistică, am studiat îndelung artele și muzica, până la finele liceului când din adâncuri neștiute, răzvrătitul și rebelul prăfuit de note muzicale și portative, a răbufnit. Tot ce a fost până atunci avea să ia o cu totul altă traiectorie…una care m-a dezorientat chiar și pe mine. Astfel studiile ulterioare liceului m-au purtat prin Timișoara (mult iubitul meu oraș de suflet și locul unde inima-mi spune că trebuie să mă așez), înapoi în Reșița unde am dobândit calificarea de inginer, urmat de un salt care mi-a contorsionat definitiv realitatea de până atunci: Edinburgh vreme de 13 luni și Londra pentru alte 18, unde ulterior am decis să atârn învățatul în cui la Universitatea din Doncaster.

De ce scriu?

   Mari pasiuni am avut întotdeauna, printre ele numărându-se fotografia, călătoriile și sporturile pe două roți (ți-am zis eu că nu se împacă bine cu muzica!). Îndrăznesc să adaug astăzi o pasiune nouă, scrisul…care sper să exprime mai bine ceea ce vorbele rostite și duse apoi de vânt, spălate de timp, nu reușesc. Scriu pentru mine și pentru tine în același timp, scriu ca să împărtășesc bucuria unei clipe, scriu ca să te redescoperi și să crești alături de mine, scriu ca să te port pe aripi de vânt în locuri care altfel ar rămâne poate, doar un vis.

Cum am să reușesc să fac asta?

   Când spuneam că sunt rebel și răzvrătit, chiar nu glumeam! Am ajuns să port de ceva timp una dintre cele mai râvnite uniforme din lume, cea a unei linii aeriene din Orientul Mijlociu (da știu am sărit peste pasul ăsta unde îți povestesc cum am ajuns eu să mă mut în Emiratele Arabe Unite și să lucrez în aviație), întâmplare (sau nu!) care îmi dă acum șansa să călătoresc așa cum visam, atât cât îmi doream și cam pe unde îmi doream-în cazul meu peste tot! Sub acest pretext am să te port cu mine în jurul lumii, într-o continuă aventură pe-ale Pământului magice meleaguri!

   Sper să te reîntorci pe Blog! Măcar din curiozitatea de a vedea pe unde mai sunt și ce mai fac în lumea asta care dintr-o dată nu mai pare atât de mare, sau de ce nu și de preferat, ca să-ți satisfaci pofta de aventură, să descoperi și să te redescoperi, să călătorești prin intermediul imaginilor și poveștilor mele, să cunoști culturi și oameni, tradiții și obiceiuri, să simți adevăratul puls al vieții, să guști din acest fruct numit „TRAVEL” ce creează dependență, să te bucuri de lucrurile mărunte care însumează adevărata bucurie pe care un om o poate dobândi.

Despre Blog:

  Acest Blog se naște din iubire pentru călătorie și fotografie și va servi în mare parte acestui scop. Te rog anunță-mă înainte de a folosi orice conținut al acestui blog, inclusiv fotografii, pentru propriul tău interes!
Dacă ai aceleași interese ca și mine urmărește-mă pe Facebook aici sau pe Instagram aici pentru detalii zilnice din locurile pe care ajung să le vizitez!

Notă de final:

„Să miști, să respiri, să zbori, să plutești…
Să dobândești totul, în timp ce dai,
Să rătăcești pe drumurile unui pământ îndepărtat,
Să călătorești înseamnă să trăiești…”

Cu mult drag, Paul!